BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,96
ALTIN 2.446,62
MEDYA

Stolk'un yeni yüzü Ümit Erdim oldu

Dünya ve Türkiye gündemini stolklayan Youtube kanalı Stolk, ikinci sezonunda sunucu koltuğunda oyuncu Ümit Erdim oturdu.

Hayatın içinden olayları samimi ve eğlenceli bir dille ele alan Stolk ekibi, 1 yılda iki buçuk milyon aboneye ulaşmış ve toplumun her kesiminden insanın sevgisini kazanmıştı. 160 videosunu Youtube ve Facebook gibi büyük platformlar üzerinden yayınlayan Stolk, Ümit Erdim ile ikinci sezonuna başladı.

İlk videosunda kendisiyle dalga geçerek kendini Stolk'layan Ümit'i, sanatçı dostları ve internet fenomenleri de yalnız bırakmadı. İrem Derici, Ziynet Sali, Pascal, İbrahim Büyükak, Derya Şensoy, Danla Biliç, Orkun Işıtmak, Berkcan Güven, Hayrettin gibi ünlüler Ümit'in Stolk'u sunmasına ne kadar "sevindiklerini" eğlenceli bir şekilde anlattı. Bu güne kadar onlarca markayla iş birliği yapan Stolk, 15 kişilik bir yazar ekibi tarafından yazılıyor.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler