BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.505,82
KÜLTÜR VE SANAT

Star Wars'un yeni filmi için spoiler verdi!

Star Wars VII: The Force Awakens (Yıldız Savaşları VII: Güç Uyanıyor) filmi fragmanı yayınlandı. Star Wars VII: The Force Awakens (Yıldız Savaşları VII: Güç Uyanıyor) filmi için yapılan soru -cevap etkinliğinde filmle ilgili spoiler geldi.

'Star Wars VII: The Force Awakens' (Yıldız Savaşları VII: Güç Uyanıyor) filmi ile ilgili spoiler veren ABD'li oyuncu Harrison Ford, Twitter'dan sinemaseverlerin sorularını da yanıtladı.


Gişe rekorları kırması beklenen yeni Star Wars filmi 'Güç Uyanıyor'un 17 Aralık'ta vizyona girecek. Filmin fanatiklerinin büyük bir heyecanla beklediği büyük gün öncesi, Han Solo rolündeki Harrison Ford filmle ilgili çok merak edilen soruları yanıtlaması için Twitter'da bir soru-cevap etkinliğine katıldı.


Star Wars'un soru-cevap etkinliğine katılan fanlardan biri, Harrison Ford'a filmdeki favori sahnesini sordu. Ford ise tüm samimiyetiyle şu yanıtı verdi: 'Rey ve Kilo Ren'in ışın kılıçlarıyla yaptıkları kılıç savaşı sahnesi. Görsel olarak olağanüstü bir hikâye anlatıyor.'


Ford'u bu yanıtı üzerine sosyal medyada Star Wars fanları arasında deyim yerindeyse kıyamet koptu.
Zira, 'Güç Uyanıyor'un şu ana kadar yayınlanan fragmanlarının hiçbirinde Rey karakterinin ışın kılıcıyla düelloya girdiğine ilişkin bir tüyo yoktu.


Bu arada, Ford'un bazı kelimeleri yanlış telaffuz etmesi de epey eleştiri aldı. Çünkü Ford, Adam Driver'ın canlandırdığı 'Kylo Ren' karakterinin adını yanlış söylemiş,'Kilo Ren' demişti.

Sitene Ekle