BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,09

Star TV İstanbullu Gelin dizisinde düğün var

Star TV İstanbullu Gelin dizisinde düğün var

Star TV’de Cuma akşamları yayınlanan İstanbullu Gelin’in 68. bölüm tanıtımına, Esma ve Garip’in düğünü damgasını vuracak. İstanbullu Gelin dizisinde kına gecesi ve düğün hazırlıkları devam ederken ailenin hanımlarına gelmeyen kalmayacak..

Star TV İstanbullu Gelin dizisinde düğün var

İstanbullu Gelin dizisinin 68. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin'in 28 Aralık Cuma yayınlanacak olan yeni bölümüne Esma ve Garip'in düğünü damga vuracak. Garip'le muradına eren Esma Sultan gelinlik giyiyor. Garip ve Esma'nın düğünü Boranlar'ın konağında yapılırken, Faruk'un Ben kendimi bildim bileli bu evde kraliçesine layık bir kral olmaya çalıştım. Belki de artık tahtı sahibine vermenin vakti geldi' sözleri dikkat çekiyor. İşte İstanbullu Gelin 68. yeni bölüm fragmanı.

Star TV İstanbullu Gelin dizisinde düğün var

İstanbullu Gelin dizisi yeni yılla birlikte ekrana verecek. İstanbullu Gelin sezonun ilk yarısını Esma ve Garip'in düğünüyle kapatıyor. Son bölümde Esma'nın kına gecesinde olaylar yaşanmıştı. Yeni bölümde ise Esma ve Garip konakta düzenlenen düğünle dünya evine giriyor.

Star TV İstanbullu Gelin dizisinde düğün var

Faruk'un annesine evlenmeden önce söylediği 'Ben kendimi bildim bileli bu evde kraliçesine layık bir kral olmaya çalıştım. Belki de artık tahtı sahibine vermenin vakti gelmiştir' sözleri dikkat çekiyor. Faruk, 'Anne sen çok mutlu ol. Sen bugunü çok uzun zamandır bekliyorsun. Hiç kimseni bozmasına izin verme. Bizim bile' diyor. Esma'nın ailesiyle konuşan Garip ise 'Merak etme ben hayatımı Esma'nın yoluna serdim' sözleriyle Esma'yı ne kadar çok sevdiğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Star TV İstanbullu Gelin dizisinde düğün var

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU? Alzheimer hastası olduğunu öğrendikten sonra bir bahane uydurarak Garip'le ayrılan Esma, hastalığını öğrenen Süreyya'dan büyük destek buldu. Süreyya'ya oğullarına hastalığını söylememesini isteyen Esma Sultan'a Garip de destek oldu. Garip Esma'nın karşısına geçerek 'Benim hafızam ikimize de yeter' dedi. Böylece Esma ve Garip yeniden evlilik hazırlıklarına başladı.