BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Söz dizisinde kim kimdir?

Söz  dizisinde kim kimdir?

Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan, “Gözün Arkada Kalmasın” sloganıyla dikkat çeken Özel Kuvvet Tim’inin hikayesini konu alan “Söz” 3 Nisan’da başlıyor. Peki dizide kim kimdir? İşte Söz'ün karakter analizi...

Söz  dizisinde kim kimdir?

YAVUZ KARASU (TOLGA SARITAŞ) Görev: Tim Komutanı Rütbe: Kıdemli Üsteğmen Ekibin komutanıdır. Çok iyi bir asker ve liderdir. Zekası ve karizmasıyla tüm timin saygısını kazanmıştır. Bir yanda ülkesi için çarpışırken bir yandan da tutkulu ve zor bir aşka yelken açacaktır. TOLGA SARITAŞ KİMDİR? Tolga Sarıtaş, 1991 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında yardımcı oyuncu olarak rol aldığı Bahtı Kara sinema filmi ile yaşamıştır. 2017 yılında ise başrolü Afra Saraçoğlu ile paylaştığı sinema filmi Kötü Çocuk vizyonda yerini almıştır. Arka Sokaklar, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, 20 Dakika, Muhteşem Yüzyıl, Benim Adım Gültepe ve Güneş’in Kızları dizilerinde rol alan Tolga Sarıtaş; Star Tv ekranlarında yayınlanan ve başrolde yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer almakta ve Yavuz karakterini canlandırmaktadır.

Söz  dizisinde kim kimdir?

BAHAR KUTLU (AYBÜKE PUSAT) Hastane zincirleri olan zengin bir ailenin güzel kızıdır. Tüm bu zenginlik ve şaşaaya rağmen mütevazı ve yardımsever bir doktordur. İstanbul'dan ve ailesinden uzaklara gidince kendi içsel yolculuğu da başlar. Gördükleri ve yaşadıkları onu yepyeni bir insan yapacaktır. AYBÜKE PUSAT KİMDİR? Aybüke Pusat, 1995 yılında Ankara’da doğmuştur. Eğitimini Ankara Devlet Konservatuarı Bale Bölümü’nde tamamlamıştır. 2014 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü olan Aybüke Pusat; ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında rol aldığı Medcezir dizisi ile yaşamıştır. Familya, O Hayat Benim ve Beş Kardeş dizilerinde rol alan güzel oyuncu Aybüke Pusat; Star Tv ekranlarında yayınlanan; başrolde Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer almakta ve Bahar karakterini canlandırmaktadır.

Söz  dizisinde kim kimdir?

EYLEM MERCIER (MERİÇ ARAL) Annesi Türk, babası Fransız’dır. Bağımsız bir savaş muhabiri ve fotoğrafçısıdır. Üniversite yıllarında çeşitli eylemlere katılmış ve defalarca gözaltına alınmıştır. Anarşist, muhalif bir internet gazetecisidir. Bölgede tanışacağı Tim elemanına aşık olunca inandığı her şeyi sorgulamaya başlayacaktır.

Söz  dizisinde kim kimdir?

ERDEM KORKMAZ (NİHAT ALTINKAYA) Görev: Tabur Komutanı Rütbe: Yarbay En son ve en kritik kararları vermekle yükümlüdür. Askerlerin hayatı için herkesi karşısına almaya hazırdır. Disiplinlidir, katıdır, kuralcıdır. Bütün bunlarla beraber de çok babacandır. Bütün askerlerin her derdiyle tek tek ilgilenir. Ayrıca civardaki köylülerle ilişkileri de çok iyidir. NİHAT ALTINKAYA KİMDİR? Nihat Altınkaya, 1979 yılında Karabük’te doğmuştur. Bir dönem profesyonel olarak voleybol oynayan Nihat Altınkaya, liseyi bitirdikten sonra güvenlik görevlisi olarak çalışmıştır. Oyuncu olmaya karar verdiktan sonra Ekol Drama’da oyunculuk eğitimi almıştır. Yaprak Dökümü dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atmış; Yüksek Sosyete, Kara Ekmek, Karadayı, Tozlu Yollar, Unutulmaz, Menekşe ile Halil, Dudaktan Kalbe ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinde rol almıştır. Survivor 2012'de şampiyon olmuştur Star Tv ekranlarında yayınlanan; başrolde Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer almakta ve Erdem Yarbay karakterini canlandırmaktadır.