BIST 9.072
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.325,68
MEDYA

Soylu'yu yedirmeyeceğiz. Bunu kalın kafanıza sokun!

CHP'nin hedefindeki isim İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya her kesimden destek yağarken bir destek de TGRT Haber ekranlarında yayınlanan Medya Kritik programında Fuat Uğur ve Cem Küçük'ten geldi. Uğur, 'Süleyman Soylu'u onlara yedirmeyeceğiz' dedi.

CHP'li vekillerin dün Meclis'te "dönek" diye nara attıkları Soylu'nun verdiği "Dönek senin genel başkanındır" sözlerini hatırlatan Fuat Uğur, "Soylu'nun bu hazır cevaplılığını çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

BİZE DÜŞEN SOYLU GİBİ İSİMLERE ÖLÜMÜNE SAHİP ÇIKMAK

Süleyman Soylu'nun iktidar yanlısı medya tarafından hak ettiği desteği göremediğini belirten Cem Küçük de, "Süleyman Soylu hükümet içinde en iyi çalışan ya bir ya da ikinci bakandır. Soylu'ya saldıran Ertuğrul Özkök ve Ahmet Hakan gibi isimler kendilerine göre doğruyu yapıyorlar. Çünkü Süleyman Soylu'yu sevmiyorlar, düşmanlar " dedi. Cem Küçük şöyle devam etti: "Şimdi bize düşen şey Süleyman Soylu gibi isimlere ölümüne sahip çıkmak, destek olmaktır."

BİZİM TARAFTA SOYLU'YU SEVMEYENLER SEVİNİYOR

"Bizim tarafta Süleyman Soylu'yu sevmeyenlerin de bu saldırılar Allah bilir hoşuna gidiyordur. Çünkü onu içimizdeki bazı ithal kafalar da sevmiyor Güneydoğu'da verdiği mücadeleden dolayı" diyen Cem Küçük, "Adalet yürüyüşünde Kemal Kılıçdaroğlu'nun yol güvenliğini sağlayan kim? Süleyman Soylu. Bir hafta yürüyüş oldu, bir tek kişinin burnu kanamadı. Bunları görüyor musunuz? Şimdi Süleyman Soylu'yu yemek için Hürriyet ordan vuruyor, CHP buradan vuruyor."

Bunun üzerine araya giren Fuat Uğur, "Tüm bunlara rağmen Süleyman Soylu'yu yedirmeyeceğiz. Bunu o kalın kafalarına soksunlar" dedi.

Sitene Ekle