BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.393,38
POLİTİKA

Soylu çok net konuştu: Yok edeceğiz!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, '2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir' dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM Genel Kurulu’nda milletvekillerini son günlerdeki gelişmeler ve iç güvenlik konusunda bilgilendirdi. Soylu, terörün uluslararası bir sorun olduğunu belirterek, terörün şekil ve biçim değiştirdiğini ifade etti. Soylu, “Dünya 21. yüzyıla terör ve göç gibi sorunların gölgesinde adım atmıştır. Özellikle Ortadoğu küresel güçler tarafından terörü tecrit edilmiş alanları gibi görülmüş, burada palazlanmasına bir şekilde ortam sağlanmıştır. Birinci ve İkinci Dünya Savaşlarını ekonomilerini düzeltici savaş olarak değerlendiren dünya, Ortadoğu'yu da ekonomilerini düzeltici bölge olarak görme gibi küresel bir yanlış içindedir” ifadelerini kullandı.

26 Aralık tarihinde 15 milyon dolarlık operasyon yapıldığını söyleyen Bakan Soylu, narko terör ile de mücadele ettiklerini belirtti.

Sitene Ekle
Etiketler