BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Sosyal Medya Fatih Terim kararı ile sallandı

Sosyal Medya Fatih Terim  kararı ile sallandı

Galatasaray, Fatih Terim ile görüşmelere başladığını açıkladı. Teknik direktör Fatih Terim de twitter hesabından "Nerede kalmıştık?" diyerek Sarı-Kırmızılılar'ın resmi twitter hesabını etiketledi.

Sosyal Medya Fatih Terim  kararı ile sallandı

Galatasaray, Fatih Terim ile görüşmelere başladığını açıkladı. Teknik direktör Fatih Terim de twitter hesabından "Nerede kalmıştık?" diyerek Sarı-Kırmızılılar'ın resmi twitter hesabını etiketledi. Galatasaray, taraftarın yolunu gözlediği Fatih Terim için borsaya ilk bildirimi yaptı ve Terim ile görüşmelere başlandığını duyurdu. KAP'a yapılan bildirimin ardından, Galatasaray'ın resmi Twitter hesabından da, "Galatasaraylı Fatih Terim yuvasına dönmüştür! " mesajı paylaşıldı.

Sosyal Medya Fatih Terim  kararı ile sallandı

Galatasaray'ın KAP'a bildirim yapmasından önce, Fatih Terim'in Twitter hesabından "Nerede kalmıştık" şeklinde bir mesaj paylaşılarak, Galatasaray etiketlendi. Galatasaray da, "Burada kalmıştık" diyerek, Fatih Terim'in kupayı kaldırdığı bir fotoğrafı paylaştı. Galatasaray'a 4. kez geri dönecek olan Fatih Terim, Göztepe maçında takımın başında olacak.Galatasaray'a geri dönen Fatih Terim'in, 3. dönemde olduğu gibi yardımcısının Hasan Şaş olacağı ve Johan Elmander sürprizinin yaşanacağı kaydedildi.

Sosyal Medya Fatih Terim  kararı ile sallandı

Sosyal medyadan Fatih Terim ile ilgili yorumlar ise aldı başını gitti binlerce twit atılan konu ile ilgili Rıdvan Dilmen Beklenmedik bir şey değildi. Dursun bey açısından zamanlaması önemli bir hamleydi. Dursun beyin inanılmaz bir operasyonu, kutlamak lazım. Muhtemelen kafasında zaten Fatih hoca vardı. Daha renkli, daha zevkli, daha çetin bir lig bekliyor bizi. En çok of çeken federasyon olmuştur. Fatih Terim'in beğeneceği bir oyuncu kadrosu var. Hücumcu bir kadro var. 1-2 transfer yapacaktır. Dolayısıyla bir sıkıntı olmaz. dedi.. İşte sosyal medya kullanıcılarının yorumları..