BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.436,67
GÜNCEL

Sosyal medya Ankara'daki yol kavgasını konuşuyor

Geçen yıl Ankara’da yaşanan bir trafik kavgası sosyal medyada günün en çok tartışılan polemiklerinden birine konu oldu. Tartışma, bir BMW’nin Türk sürücüsüyle, yabancı bir sürücü arasında yaşanıyor.

Geçen yıl Ankara’da yaşanan bir trafik kavgası, bugün sosyal medyanın en çok tartışılan polemiklerinden birine konu oldu.



Tartışma, lüks bir aracın Türk sürücüsüyle, yabancı bir sürücü arasında yaşanıyor. Türk sürücü, arabasına hasar verdiğini söylediği yabancı sürücünün polisi beklemesini istiyor.



Türkçe anlayıp anlamadığı bilinmeyen yabancı sürücü ise korktuğunu belli eden İngilizce ifadeler sarf edip olay yerinden uzaklaşıyor. Yaklaşık 15 dakika süren dört parçalık görüntülerde Türk sürücü yeniden yabancı sürücüyü yakalayıp durduruyor.



Ekşi Sözlük’te bugün bu video hakkında onlarca yorum yapıldı. Bazı yorumcular, Türk sürücüye hak verdi, bazıları yabancı sürücüye… Bir yorumcu, yabancı sürücünün muhtemelen Türkçe bilmediğini ve Türk sürücünün hararetli konuşmasını tehdit sanıp korktuğunu yazdı.

Sitene Ekle
Etiketler