BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.430,83

Songül Öden ekranlara dönüyor

Songül Öden ekranlara dönüyor

Songül Öden, yeni projesi için imza attığını belirterek, “Bu güzel haberi ben değil de yapım şirketi açıklarsa daha doğru olur. Yakın zamanda ekranda olacağım” dedi.

Songül Öden ekranlara dönüyor

Milliyet Cadde’de yer alan habere göre Songül Öden, öneki gün Nişantaşı City’s de objektiflere yansıdı. Bir arkadaşıyla beraber çıktığı alışveriş turunda görüntülenen oyuncu Songül Öden, yeni projesi için imza attığını belirterek, “Bu güzel haberi ben değil de yapım şirketi açıklarsa daha doğru olur. Yakın zamanda ekranda olacağım” dedi.

Songül Öden ekranlara dönüyor

Songül Öden’in ekrana nasıl bir proje ile dönüş yapacağı merakla bekleniyor. Songül Öden, 17 Şubat 1979 tarihinde, Diyarbakır'da dünyaya geldi. Babasının adı Bedri Öden'dir. Bir abisi, bir kız kardeşi ve 3 ablası vardır. Songül Öden daha 6 aylık iken ailesi boşandı. Müteahhit bir babanın ve ev hanımı bir annenin kızı Songül Öden, genç kızlık yıllarının çoğunu Ankara'da geçirdi. İlk oyunculuk deneyimlerini Ankara Deneme Tiyatrosu'nda yaşadı.

Songül Öden ekranlara dönüyor

Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı'ndan mezun olan ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda yarı zamanlı şan eğitimi alan sanatçı, Ankara Sanat Tiyatrosu'nda (AST), Ankara Deneme Sahnesi'nde, Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda, Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda ve de pek çok özel tiyatroda görev aldı.

Songül Öden ekranlara dönüyor

Songül Öden, 2002 yılında tiyatrocu Canberk Uçucu ile evlendi, 2011 yılında boşandı.