BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Somon balığı yaşlanmayı geciktiriyor!

Somon dna nedir? Yaşlanma geciktirilebilir mi? Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Kandulu anlattı.

Yaşlanmayı geciktirmek için pek çok yöntem mevcut. Bu yöntemlerden Somon DNA tedavisini Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Kandulu şu şekilde anlattı:









‘Belli başlı deformiteler oluştuktan sonra cerrahisiz olarak yüzü gençleştirmek ve eski sağlığına kavuşturmak zorlaşmaktadır.Henüz yaşlanmadan hastalarımıza uygulanabilecek ve kendilerini koruyabilecekleri pek çok yöntem vardır.  Bu yöntemler arasında insan DNA’sına çok yakın ve çok hızlı iyileşme sağlayarak etkisinin uzun süre görüldüğü Somon DNA güncel olan tedavi yöntemleri arasında üst sıralarda yer almaktadır.









Somon DNA uygulanan hastalarda ilk seanstan sonra yüzde sıkılaşma, ince kırışıklıklarda azalma, yüzün daha canlı olarak göründüğünü izlemekteyiz. Somon DNA tedavisi yaklaşık 4-5 saat süren, 2 hafta arayla uygulanan, çok ince iğnelerle deri altında gerekli olan bölgelere ilacın enjekte edildiği bir yöntemdir. Somon DNA tedavisinin ikinci en önemli özelliği ise yüzdeki daha canlı, nemli görüntüyü sağlamasıdır. Dolayısıyla bir çok tedavi yönteminden bahsedebiliriz ancak hastayı koruyacak, yaşlanmasını geciktirecek ve hastayı travmatize etmeyecek yöntemler arasında Somon DNA tedavisi değerli yöntemlerden biridir.’

Sitene Ekle
Etiketler