BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Şöhret avuçlarından kayıp gitti!

Şöhret avuçlarından kayıp gitti!

Pop art akımının kurucusu andy warhol bir zamanlar 'herkes bir gün 5 dakikalığına ünlü olacak" dediğinde sanki bugünleri özetliyordu. gelişen teknoloji ve hızlı yaşam koşulları içinde gerçekten de isteyen herkes hiç değisle 5 dakikalığına ünlü oluyor. tıpkı tv ekranlarında her gün milyonlarca...

Şöhret avuçlarından kayıp gitti!

Pop art akımının kurucusu Andy Warhol bir zamanlar 'Herkes bir gün 5 dakikalığına ünlü olacak" dediğinde sanki bugünleri özetliyordu. Gelişen teknoloji ve hızlı yaşam koşulları içinde gerçekten de isteyen herkes hiç değisle 5 dakikalığına ünlü oluyor. Tıpkı TV ekranlarında her gün milyonlarca insanını gözünü kırpmadana izlediği yarışma programları gibi.

Sıradan insanların bir anda şöhreti yakalayıp bir anda da başladığı noktaya döndüğü yarışma programlarının modası artık geçti. Bu yarışmaların, bir zamanlar fanatik hayranlara sahip olan 'sabun köpüğü' şöhretleri de eski mütevazı hayatlarına geri döndü. Kısacası oyun litti ve perde kapandı. Aralarından sadece bir kaç tanesi o zamanlar hayalini kurduğu şöhreti hala sürdürüyor. İşte Biri Bizi Gözetliyor, Benimle Evlenir misin, Gelinim Olur Musun, Pop Star gibi yarışma programlarının bir anda parlayıp sonra unutuluşun karanlık dehlizlerinde kaybolan ünlüleri.

Şöhret avuçlarından kayıp gitti!

Bir dönem ekrarları kasıp kavuran Biri Bizi Gözetliyor fırtınasının yarattığı ünlülerden biriydi Tarık. Onun bu yarışkaya katılmaktaki amaçlarından biri müzikal alanda kendini göstermekti. Yarışma sırasında da bol bol gitar çalıyordu zaten.

Şöhret avuçlarından kayıp gitti!

Sonunda yarışmadan elendi ama ünlü şarkıcı Yeşim Salkım ona kaset yapacağını açıkladı.

Of Deli Gönül adlı bir albüm çıkardı. 1 milyon 200 bin satış rakamını da yakaladı.

Şöhret avuçlarından kayıp gitti!

Ancak bu albümden hiç para kazanamadığını açıkladı daha sonra. Albümüne verdiği Of Deli Gönül lakabıyla tanınan Tarık bu yüzden bunalıma girdiğini ve tedavi gördüğünü de açıkladı. Tarık'ın şimdilerde ne yaptığını bilen yok.