BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Skoda Citigo huzurlarınızda

Skoda Citigo huzurlarınızda

Skoda'nın a segmentinde yer alan ilk otomobili citigo, 26 bin 632 liradan başlayan fiyatlarla türkiye'de satışa sunuldu.

Skoda Citigo huzurlarınızda

Skoda'nın A segmentinde yer alan ilk otomobili Citigo, 26 bin 632 liradan başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa sunuldu.

Skoda Citigo huzurlarınızda

Skoda'nın tüm dünyada yükselişe geçen A segmentindeki ilk aracı olan Citigo, 5 kapılı seçeneğiyle Türkiye pazarındaki yerini aldı. Markanın Türkiye'de satışa sunulan 6. modeli Citigo, üstün güvenlik özellikleri, yakıt cimrisi motoru, küçük dış boyutuna karşın geniş olan iç mekanı, kullanım kolaylığı ve 26 bin 632 liradan başlayan tanıtım fiyatlarıyla sınıfına hareket getirmeyi amaçlıyor.

Skoda Citigo huzurlarınızda

Skoda Türkiye Genel Müdürü Mahmut Kadirbeyoğlu, Citigo'nun lansmanında yaptığı konuşmada, Türkiye otomotiv pazarında en az satan segmentlerden birinin A segmenti olduğunu ve kendilerinin Citigo ile bu segmentte en fazla satan iki modelden biri olmayı amaçladıklarını kaydetti.

Skoda Citigo huzurlarınızda

Yeni Skoda logosunu taşıyan ilk model olma özelliğine sahip Citigo, tasarımıyla hemen dikkati çekiyor. Markanın yeni aile yüzüne uygun bir ön tasarıma sahip Citigo, iri ön farları, krom çerçeveli radyatör ızgarası, gövde rengi tamponuyla kendisine has bir görüntü sunuyor.