BIST 10.471
DOLAR 32,70
EURO 34,98
ALTIN 2.450,73
HABER /  GÜNCEL

Sivasta doğalgaz faciası

Sivas'ta, doğalgaz zehirlenmesi sonucu aynı aileden 2 kişi öldü

Abone ol

Sivas'ta, doğalgaz zehirlenmesi sonucu aynı aileden 2 kişi öldü, 2 kişi de tedavi altına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Altuntabak Caddesi'ndeki 4 katlı bir apartmanın giriş katındaki dairede yaşayan Mustafa (44), eşi Behiye (33) ve kızları Rabia (15) ile Melek Reyhan Yılmaz (5), doğalgazdan zehirlendi.

Aynı mahallede yaşayan Mustafa Yılmaz'ın babası ve kardeşi, aileden haber alamayınca eve geldi. Dairenin kapısını kırarak içeri giren yakınları, Yılmaz ailesinin bireylerini baygın durumda buldular.

Olay yerine çağrılan ambülanslarla Sivas Devlet Hastanesi ve Sivas Numune Hastanesi'ne kaldırılan aile bireylerinden kuyumcu olduğu öğrenilen baba Mustafa Yılmaz Sivas Numune Hastanesi'nde, kızı Melek Reyhan Yılmaz ise Sivas Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Baba ile kızının cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. C.Ü. Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevkedilen anne Behiye ile lise öğrencisi kızı Rabia Yılmaz'ın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.