BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Şişman ve seksi olunur mu?

Şişman ve seksi olunur mu?

Seks içgüdüdür kilo ile ilgisi yok prof. dr. tuncay özgünen: fizyoloji uzmanı cinselliğin ve seksiliğin kiloyla ilgisi kesinlikle yoktur. herhangi bir kişinin seksi olarak kabul edilip edilmemesi kendi iddiası değildir. o toplumun estetik anlayışı, onun albenisini ve güzelliğini belirler.şişman...

Şişman ve seksi olunur mu?

SEKS İÇGÜDÜDÜR KİLO İLE İLGİSİ YOK
Prof. Dr. Tuncay Özgünen: Fizyoloji uzmanı
Cinselliğin ve seksiliğin kiloyla ilgisi kesinlikle yoktur. Herhangi bir kişinin seksi olarak kabul edilip edilmemesi kendi iddiası değildir. O toplumun estetik anlayışı, onun albenisini ve güzelliğini belirler.

ŞİŞMAN KADIN BEĞENİLİR
Hollandalı ressamların kadın tablolarında bırakın seksapeli, oradaki kadınlar hasta, obez olarak kabul edilir.

Şişman ve seksi olunur mu?

Şişman kadın seksi değildir demek doğru olmaz. Bugün için insan türünde erkeklerin bilinç dışı olarak, öncelikli olarak gözüne çarpan, kadın bedeninin belli bölgeleridir. Bu bölgeler ağız, göğüs ve kalçalardır. Bunlar da güvenli bir gebeliğin işaretleridir. Erkek bunu bilinçli olarak fark etmez. Bu içgüdüsel bir durumdur. Bunun kiloyla bir alakası yoktur. Kadın şişman olursa erkek onu istemez diye bir durum söz konusu bile olamaz.

Şişman ve seksi olunur mu?

40 KİLO VERİNCE SEVGİLİMİ BIRAKTIM
Dilara Eğilmez, büyük beden mankenlerimizden... 119 kiloya çıkınca tüp mide operasyonu geçirdi ve midesinin yüzde 70’i alındı. Altı ayda tam 41 kilo verdi. Şuan 78 kilo... Dilara Eğilmez, büyük beden mankenliğe nasıl başladığını ve kilo verme sürecinde yaşadıklarını anlattı: 90’lı yılların lise sınavlarına hazırlanan test çocuklarından biriydim. Ailem ve okul tarafından yaratılan stres, beni abur cubur gıdalara yöneltti.

Şişman ve seksi olunur mu?

SEKSİ DEĞİL ŞİRİN!
O yaşlarda almaya başladığım kilolar sayesinde herkes tarafından ‘Ay ne şirin, ne tombik’ kelimeleri üzerime yapıştı. Ne kadar kurtulmak istesem de kurtulamadım. Hep tombik bir çocukluk ve sonrasında balık etli olarak adlandırdığımız bir gençlik dönemi yaşadım. Üniversite sınavlarına hazırlanırken Big Model yarışmasına katıldım ve ikinci oldum. Kendimi birden Türkiye’nin en genç büyük beden mankeni olarak podyumlarda buldum. Benim en büyük şansım 180 santim boyum ve vücuduma göre eşit dağılımda bir kilom olmasıydı. Bu da her zaman benim için çekimlerde bir avantaj yarattı.