BIST 9.140
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,58
GÜNCEL

Şişli'de korku dolu anlar: Sağlık ocağına sığındı!

İSTANBUL Şişli'de arkadaşlarını beklerken 3 kişi tarafından önü kesilerek telefonu ve bir miktar parası gasp edilen 16 yaşındaki Barış C., saldırganlardan biri tarafından, bacağından bıçaklandı. Yakındaki sağlık ocağına sığınan Barış C., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İSTANBUL Şişli Feriköy Mahallesi'nde saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda; iddiaya göre arkadaşlarıyla buluşmaya gelen 16 yaşındaki Barış C.'nin yanına 3 kişi geldi. Barış C.'yi köşeye sıkıştıran 3 kişi telefonunu ve bir miktar parasını gasp etti. Telefonunu vermek istemeyen Barış C., saldırganlardan Bülent D. tarafından bacağından bıçaklandı.

Saldırganlar olay yerinden kaçarken Barış C. ise yakındaki bir sağlık ocağına sığındı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ocağında ilk müdahalesi yapılan Barış C., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olayı anlatan Hüseyin Esetekin, "Çocuğu önünü kesen 3 kişi, telefonunu ve parasını istemiş, çocukta vermeyince ayağından bıçaklamışlar. Sonrada olayı gerçekleştiren kaçmış" dedi.

Sitene Ekle
Etiketler