BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.426,64
GÜNCEL

Şişli'de akılalmaz olay! Dehşet dolu anlar kamerada

Şişli'de bir sürücü, aracıyla kovaladığı kadının otomobiline çarparak kaza yapmasına neden oldu. Kazanın ardından öfkeli adamın sürükleyerek götürmeye çalıştığı kadın, çevredekilerin müdahalesiyle kurtarıldı.

Kaza Şişli Aytekin Kotil Caddesi'nde saat 10.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Levent B. yönetimindeki 34 EU 9589 plakalı otomobil, yol boyunca eşi Dilek B.'nin kullandığı 34 KT 049 plakalı aracı takip etti. Eşinin aracına çarparak ilerleyen Levent B., önünde seyreden otomobili durdurmaya çalıştı. Bu sırada paniğe kapılan ve direksiyon hakimiyetini kaybeden Dilek B., kaldırımdaki ağaca ve ardından da apartmanın girişindeki doğalgaz kutusuna çarptı.

Kazanın ardından Dilek B.'nin aracından inen bir kişi koşarak olay yerinden kaçmaya başladı. Eşinin kendisini aldattığından şüphelendiği için aracı takip ettiği öğrenilen Levent B. ise kaçan kişiyi kovalamaya başladı. 

İŞ YERİNE SIĞINDI Levent B. kişiyi yakalayamayınca bir spor salonuna sığınan Dilek B.'ye yöneldi. Dilek B.'nin kolundan tutarak sürüklemeye başlayan adama çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşların uzun uğraşları sonucu adamın elinden kurtarılan kadın, bir iş yerine sığındı.

Sitene Ekle
Etiketler