BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,36
MEDYA

Sima'nın elbisesi olay oldu; Ayşenur rahatsızlandı!

Sima Şerafettinova'nın abiyesi olay oldu. Rahatsızlanan Ayşenur Balcı podyumdan ayrılmak zorunda kaldı. İşte Benim Stilim All Star 18 Aralık 2015 Cuma günü yayınlanan bölümde neler oldu?

İşte Benim Stilim All Star 18 Aralık 2015 Cuma günü yayınlanan bölümünde Sima Şerafettinova podyuma kavalyesiyle çıktı ve iki parçadan oluşan elbisesinin eteğini çıkarmakta zorlandı.



Sima daha sonra yarışmacıların mankenini kıskandığını iddia etti. Gülşah Yılmaz, Sima'nın elbisesini eleştirdikten sonra Sima, Gülşah'a tepki gösterdi.



Ayşegül Doğan, Sima'nın kavalyeyle podyuma çıkmasını ve elbisesini beğendiğini söyledi. Özden Cerrahoğlu ise Sima'nın eteğindeki ters dönen tüyler gibi bir model görmediğini söyleyince Sima "İlk defa yaptım ne güzel işte" dedi.



Bu sırada rahatsızlanan Ayşenur Balcı podyumdan ayrılmak zorunda kaldı. Çiğdem Çelik, Sima'nın maskeyi elinde taşımasını eleştirdi. Nihal Candan, Sima'nın kavalye ile podyuma çıkmasını gereksiz bulduğunu ve saçını beğenmediğini söyledi. Bunun üzerine ikili arasında gerginlik yaşandı.



Ezgi Ünal'ın Sima'ya yorumuna başlamasıyla sabır dilemesi bir oldu. Ezgi'nin yorum yapmasına izin vermeyen Sima ile Ezgi arasında gerginlik yaşandı. Ayşegül, "Ezgi seni kıskanıyor çünkü benzer elbiseyi kendisi giydi" dedi.



Nur Yerlitaş, Sima'nın bu elbiseye giymeye hakkı olmadığını, bu elbisenin ne yaşına ne de konumuna uygun olmadığını ve elbisenin çok açık olduğunu söyledi.

Sitene Ekle