BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,92
ALTIN 2.436,28
MEDYA

Sima Şerafettinova, Nur Yerlitaş'ı çileden çıkardı!

İşte Benim Stilim All Star 26 Kasım 2015 Perşembe günü yayınlanan bölümünde Sima Şerafettinova, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'yu çileden çıkardı.

İşte Benim Stilim All Star 26 Kasım 2015 Perşembe günü yayınlanan bölümünde Nihal Candan, Sima Şerafettinova'nın üstündeki bluzu yaşına uygun bulmayınca ikili arasında gerginlik yaşandı.





Nihal, Sima'nın Azerbaycan'lı olmasının arkasına sığındığını iddia etti. Ayşenur Balcı'da Nihal'in yorumlarına katıldığını ve kendi sezonunda nasıl olduğunu sorunca Sima aslında güzel giyindiğini, şu an ev taşıdığı için kombinlerinde zorlandığını söyledi. Ayşenur ise "Ben senin güzel giyindiğine inanmıyorum. Sen buradaki yorumlardan rahatsız oluyorsun iyi giyinip gel ki sana yorum yapamasınlar" diye cevap verdi. Sima ise bu sezon güçlü rakipler olduğunu, bu hafta adapte olmaya çalıştığını haftaya daha iyi geleceğini söyledi. Ayşenur bu programdan sonra Sima'nın kanallarda ajitasyon yaptığını ama bu programda bunun işe yaramayacağını söyledi.





Ayşegül Doğan ise "Sen stil sahibi bir insansan buraya kötü kombinlerle gelmezsin" diye yorumunu yaparken Sima'nın araya girmesi üzerine ikili arasında tartışma yaşandı. Bunun üstüne Nur Yerlitaş "Burada iki buçuk aydır bütün kızlar uykusuz. Burası yeni sezon değil All Star. Biraz haddini bil, konuşma. Herkesin sinirleri bozuk, birazcık yavaş lütfen" diye çıkıştı. Ayşegül daha sonra eleştirilerine devam etti ve "Sima'nın bu hafta için evinde 5 kombin çıkarabileceği kıyafetlerin vardır herhalde" diyerek sözlerini bitirdi.





Kemal Doğulu "Geldiğinden beri seni savunmaya çalışıyorum ama öyle bir hale getiriyorsun ki kendisi savunulacak bir yanın kalmıyor" diye Sima'yı eleştirdi. Nur Yerlitaş ise "Sen burada evinde değilsin, yarışmadasın. Hareketlerine dikkat et. Hepimiz çok gerginiz. Tartışmalarını sakin yap ve tahrik etme. Seni tanırım" diye Sima'yı uyardı.

Sitene Ekle