BIST 9.717
DOLAR 32,60
EURO 35,02
ALTIN 2.451,69
MEDYA

Sima jüriyi bombaladı; Nur Yerlitaş çıldırdı!

İşte Benim Stilim All Star 02 Aralık 2015 Çarşamba günü yayınlanan bölümünde Nur Yerlitaş, Sima Şerafettinova'nın Azerbaycan'da bir kanalda program, yarışma ve jüri hakkında röportaj verip kötülediğini söyledi.

İşte Benim Stilim All Star 02 Aralık 2015 Çarşamba günü yayınlanan bölümünde Kemal Doğulu kendisine gönderilen hediye kitapları stüdyoya getirdi ve "Sizin kavgalarınız sırasında hepsini bitirebilirim, size de tavsiye ederim dilinizi değil kafanızı doldurun" diyerek kızlara tepki gösterdi.


Nur Yerlitaş ise Sima Şerafettinova'nın Azerbaycan'da bir kanalda program, yarışma ve jüri hakkında röportaj verip kötülediğini söyledi. Nur Yerlitaş, Sima'ya "Hakkında yazılan iyi ya da kötü yorumlar beni ilgilendirmez, bunlar bir ölçü değil ama bunlar konuşuluyor. Kimsenin konuşmasına mani olamazsın" dedi. Daha sonra kızların yorgun olduğunu ve artık sinirlerine hakim olamadıklarını söyleyerek Sima'dan kızlara biraz anlayışlı olmasını istedi. Sima ise yarışmacıların kendisini konuşturmadıklarını ve sözlerini çarpıttıklarını iddia etti.

Sitene Ekle