BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Silivri çapkınları doktora koşun! o kadınların hepsi AIDS'li çıktı!

Türkiye'ye daha iyi bir yaşam vaadiyle getirdikleri yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 şüpheliden 5'i tutuklandı.

İSTANBUL Silivri'de Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri 2 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu düzenlediği operasyonda korkunç bir gerçekle karşılaştı. Zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen 7 erkek ile yabancı uyruklu 20 kadının gözaltına alındığı operasyonda kadınların hepsinin AIDS'li olduğu ortaya çıktı.

KADINLARI "ÇOCUK BAKICILIĞI" VAADİYLE GETİRMİŞLER

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, Silivri'de yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırıldığı ihbarıyla harekete geçti. 8 kişilik bir şebekenin yabancı uyruklu kadınları "çocuk bakıcılığı" vaadiyle iş bulacaklarını söyleyerek Türkiye'ye çağırdığı belirlendi.

PASAPORTLARINA EL KOYUP SİLİVRİ'DE ÇALIŞTIRDILAR

Pasaportlarına el koydukları yabancı uyruklu 20 kadının Silivri'deki otellerde baskı ve dayak ile fuhuş yaptırdığı öne sürülen şebekeye operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda 7 erkek ile yabancı uyruklu 20 kadın gözaltına alındı.

5 KİŞİ TUTUKLANDI, AIDS'Lİ 20 KADIN SINIR DIŞI EDİLDİ

Asayiş Şube'deki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 erkek tutuklanırken, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Zührevi hastalıklar hastanesine sevk edilen 20 kadının ise hepsinde AIDS ve cilt hastalıkları olduğu tespit edildi. Kadınlar sınır dışı edildi.

Sitene Ekle
Etiketler