BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,56
ALTIN 2.377,99
GÜNCEL

Silahla tehdit edilen çoban o anları görüntüledi

Erzincan'da çobanlık yapan Erkan Berşe keçileri otlatmak için gittiği köy merasında Köy Muhtarı Salip Polat tarafından dövülerek, silahla tehdit edildiğini iddia etti. Berşe o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

İstanbul'da gündelik işlerde çalışırken, kalp krizi geçiren kardeşinin bulunduğu Erzincan'ın Kemaliye ilçesine bağlı Kayapınarı Köyü'ne gelen Erkan Berşe, geçtiğimiz Çarşamba günü 10 yaşındaki oğlu ile birlikte kardeşinin keçilerini otlatmaya götürdü. Keçileri otlatmak için gittiği köy merasında Köy Muhtarı Salip Polat tarafından dövülerek, silahla tehdit edildiğini belirten Berşe, o anları cep telefonu ile kaydetti. DHA muhabirine telefonla açıklama yapan Köy Muhtarı Salih Polat ise görüntülerdeki silahın Erkan Berşe'ye ait olduğunu, Berşe'nin kendisine silah çektiğini ve sopayla vurarak silahı elinden aldığını söyledi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İstanbul'da gündelik işlerde çalışan 38 yaşındaki Erkan Berşe, kardeşinin kalp kirizi geçirmesi üzerine geçtiğimiz hafta memleketi olan Erzincan'ın Kemaliye İlçesine bağlı Kayapınarı Köyü'ne geldi. Köye geldikten sonra, geçtiğimiz Çarşamba günü, 10 yaşındaki oğlu ile birlikte kardeşine ait keçileri otlatmak için köy merasına giden Erkan Berşe, iddiaya göre köy muhtarının sopalı saldırısına uğradı. Muhtarın kafasında odun kırdığını ve silah çekerek kendisini tehdit ettiğini iddia eden Berçe, o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti.

Cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde ; Muhtar Salih Polat olduğu öğrenilen kişinin elindeki tabanca ile diğer kişiyi tehdit ettiği görülüyor. Elindeki tabancayı görüntüyü çeken kişiye doğrultup tehdit eden Polat'ın, "Ulan burada ne işin var. Vurayım mı, vurmayayım mı seni?" dediği dikkat çekerken, kamerayı çeken kişinin ise "Niye silah çekiyorsun? İnsan gibi söyle. Sen daha gelmeden küfür etmeye başladın." dediği duyuluyor.

Sitene Ekle
Etiketler