BIST 9.677
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.502,93
MAGAZİN

Sıla'dan 'tokat' açıklaması

Geçtiğimiz günlerde 'Hiç aşık olmadım.' diyen Ahmet Kural daha sonra 'Şaka yaptım.' demişti. Bunun üzerine Sıla da, 'Dostluğumuz bakidir.' diyerek ilk kez açıklama yaptı.

Galatasaray Üniversite'nin düzenlediği ödül töreninde en iyi kadın şarkıcı seçilen Sıla, Ahmet Kural'la ilgili soruları yanıtladı.Ahmet Kural'ın kendisine tokat attığı iddialarını yanıtlayan Sıla, "Biz bu haberlere gülüyoruz." dedi. Ahmet Kural da geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda "Hiç aşık olmadım." demişti. Bu açıklamaları çok eleştirilince "Şaka yaptım." diyerek söylediği sözlerden pişman olmuştu.

Kıskançlık krizine giren Ahmet Kural’ın, tartışma anında Sıla Gençoğlu'na tokat attığı iddia edilmişti. Ahmet Kural'dan sonra Sıla'dan da açıklama geldi. Bir üniversitenin ödül törenine katılan ünlü şarkıcı Ahmet Kural'ın kendisine tokat attığına dair çıkan iddialara yanıt verdi. Sıla, " Ahmet Kural ile dostluğumuz baki. Çıkan haberlere gülüoruz." dedi. Dostluklarının devam ettiğini belirten Sıla, "Aramızda küslük yok." dedi. Ahmet Kural da geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda "Hiç aşık olmadım." demişti. Bu açıklamaları çok eleştirilince "Şaka yaptım." diyerek söylediği sözlerden pişman olmuştu.

Ahmet Kural da daha önce çıkan haberleri sosyal medya hesabı üzerinden yalanlamıştı. İşte Kural'ın açıklaması; "Üstün hayal gücünüzle beni karalamaya çalışırken, değerli bir sanatçımıza da iftira attığınızın farkına varmanızı dilerim. Saygılarımla..."

Sitene Ekle
Etiketler