BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,82
ALTIN 2.419,21

Seyirci bu filmleri merakla bekliyor!

Seyirci bu filmleri merakla bekliyor!

Kurtlar vadisi filistin yönetmen: zübeyr şaşmaz oyuncular: necati şaşmaz, gürkan uygun, kenan çoban, erdal beşikçioğlu, nur aysan gösterim tarihi: 28 ocak gazze’ye insani yardım malzemeleri götüren gemilere yapılan baskın üzerine polat alemdar ve arkadaşları filistin’e...

Seyirci bu filmleri merakla bekliyor!

KURTLAR VADİSİ FİLİSTİN

Yönetmen: Zübeyr Şaşmaz
Oyuncular: Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Erdal Beşikçioğlu, Nur Aysan Gösterim
Tarihi: 28 Ocak Gazze’ye insani yardım malzemeleri götüren gemilere yapılan baskın üzerine Polat Alemdar ve arkadaşları Filistin’e gitmiştir.

Seyirci bu filmleri merakla bekliyor!

Bu baskının planlayıcısı olan İsrailli komutan ele geçirilmelidir. Hedefine adım adım yaklaşmaya çalışan Polat Alemdar’ı bazı sürprizler beklemektedir. Hedeflerindeki kişi olan Moşe Ben Eliezer’in teknolojik imkanları işleri zorlaştırmaktadır. Moşe köyleri yıkmakta, çocukları öldürmekte ve Polat’a yardım edenleri hapse atmaktadır.

Seyirci bu filmleri merakla bekliyor!

KUTSAL DAMACANA DRACOOLA

Yönetmen: Korhan Bozkurt
Oyuncular: Ersin Korkut, Şahin Irmak, Özge Ulusoy, Ceyhun Fersoy
Gösterim tarihi: 21 Ocak Bebekken cami avlusuna bırakılan Sebo, güvercinlerin yemleriyle beslenip kendi kendini yetiştirmiştir. Büyüdüğünde bir işadamının konağında iş bulan ve kızı Demet’e âşık olan Sebo’nun mutluluğu, Kont Dracula’nın gelmesiyle bozulur.

Seyirci bu filmleri merakla bekliyor!

BURLESQUE

Yönetmen: Steve Antin
Oyuncular: Cher, Christina Aguilera, Eric Dane
Gösterim tarihi: 21 Ocak Güçlü bir sese sahip olan Ali hayallerini gerçekleştirebilmek için Los Angeles’a gelir ve revülere ev sahipliği yapan Burlesque Lounge’a yolu düşer. Kulübün sahibi ve assolisti olan Tess tarafından garson olarak işe alınır. Genç kız, kendisini büyüleyen mekanda bir gün sahne alacağına yemin eder