BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.476,58
GÜNCEL

Seyir halindeki kamyon yandı

Sakarya'da, kumaş yüklü kamyonda seyir halindeyken çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü

Sakarya'da kumaş yüklü kamyon, seyir halindeyken çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale geldi.

Kayseri'den İstanbul'a kumaş taşıyan Hacı Kadir Topaloğlu yönetimindeki 38 LL 166 plakalı kamyon, Erenler ilçesi Anadolu Otoyolu Alancuma mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı.

Alevleri görerek kamyonu yol kenarına park edip inen Topaloğlu, durumu itfaiyeye bildirdi. Bu sırada sürücü kabinine sıçrayan yangın, hızla kamyonun ön kısmına yayıldı.

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yangın kısa sürede söndürüldü. Kamyonun arka kapaklarını açan ekipler, burada yanan kumaşlara da müdahale etti.

Kamyonun kullanılamaz hale geldiği yangın nedeniyle otoyolda trafik akışı bir süre tek şeritten sağlandı.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler