BIST 11.238
DOLAR 42,59
EURO 49,58
ALTIN 5.764,74

Sevgilisine atacağı 'çok süslen' mesajını eşine atmıştı: Milyarlık boşanma davasında eski eşten yeni hamle

Sevgilisine atacağı 'çok süslen' mesajını eşine atmıştı: Milyarlık boşanma davasında eski eşten yeni hamle

İş insanı Birol Akpınar, sevgilisi olduğu öne sürülen kadına atacağı mesajı 25 yıllık eşi Melek Akpınar'a atmıştı. 1 milyar TL'lik maddi ve manevi tazminat davası açan kadın, 850 bin TL de nafaka talep etmişti. Melek Akpınar'dan yeni bir hamle geldi.

Sevgilisine atacağı 'çok süslen' mesajını eşine atmıştı: Milyarlık boşanma davasında eski eşten yeni hamle - Resim: 1

İş insanı Birol Akpınar'ın sevgilisine atacağı mesajı eşine atması üzerine boşanma davası açılmış ve eski eş 850 bin lira nafaka talep etmişti.

Sevgilisine atacağı 'çok süslen' mesajını eşine atmıştı: Milyarlık boşanma davasında eski eşten yeni hamle - Resim: 2

Türkiye'nin önde gelen müteahhitlik firmalarından Ünal Akpınar İnşaat'ın patronu Birol Akpınar ile Melek Akpınar 25 yıl önce evlendi. 

Sevgilisine atacağı 'çok süslen' mesajını eşine atmıştı: Milyarlık boşanma davasında eski eşten yeni hamle - Resim: 3

"Çok süslen..."

Birol Akpınar, 2022 yılında şirketinde çalışan sevgilisi Selda Balta'ya atacağı, "Çok süslen, duşunu yap; altı olmayan kahveci güzeli elbiseni giy" mesajını yanlışlıkla eşine atmıştı. 

Sevgilisine atacağı 'çok süslen' mesajını eşine atmıştı: Milyarlık boşanma davasında eski eşten yeni hamle - Resim: 4

Melek Akpınar eşini takip ederek Birol Akpınar ve sevgilisi Selda Balta'nın 3 ayrı şehirde, 5 yıldızlı otellerde süit odalarda konakladıklarına dair otel kayıtları ve otel kamera kayıtlarına ulaştı.