BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Seren Serengil'in cezaevindeki ilk günü nasıl geçti

Seren Serengil'in cezaevindeki ilk günü nasıl geçti

Tedbir kararına rağmen Gülben Ergen aleyhinde konuşan Seren Serengil, hakkında verilen 3 gün zorlama hapis cezasının infazı için Bakırköy Kadın Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunuyor. Ünlü şarkıcı, cezaevindeki ilk gününü anlattı.

Seren Serengil'in cezaevindeki ilk günü nasıl geçti

''İYİYİM'' MESAJI GÖNDERMİŞTİ 3 gün cezaevinde kalacak olan Seren Serengil, işi şova dönüştürdü resmen. Hemen hemen her gün magazin sayfalarını süsleyen Seren Serengil, cezaevine girer girmez dışarıya haber yolladı. Seren Serengil kaldığı koğuşun krokisini çizdi. Avukatı aracılığıyla “iyiyim” mesajı gönderdi.''İYİYİM'' MESAJI GÖNDERDİ 3 gün cezaevinde kalacak olan Seren Serengil, işi şova dönüştürdü resmen. Hemen hemen her gün magazin sayfalarını süsleyen Seren Serengil, cezaevine girer girmez dışarıya haber yolladı. Seren Serengil kaldığı koğuşun krokisini çizdi. Avukatı aracılığıyla “iyiyim” mesajı gönderdi.

Seren Serengil'in cezaevindeki ilk günü nasıl geçti

''HER YER TANIDIK BANA'': Cezaevindeki ilk gününü avukatı aracılığıyla anlatan Seren Serengil'in açıklamaları şöyle: "Buraya Deniz’i ziyaret etmek için gelmiştim, o yüzden her yer tanıdık bana. Bavulumla geldim, bavulum arandıktan sonra elime 2 çöp torbası verdiler eşyalarımı içine koyayım diye. Birisi yardım edecek diye bekledim ama herkes kendisi taşıyormuş. Bayağı bir şey getirmişim gören 6 ay kalacağım sanır. İçlik, yün çorap, 2 pijama, 2 eşofman, makyaj malzemelerim ve onları çıkartmam için gereken temizleyici toniklerim.

Seren Serengil'in cezaevindeki ilk günü nasıl geçti

''BOŞLARIMI KEDNİM YIKADIM'': Sonra elime bir kantin listesi verdiler, istediklerinizi sipariş veriyorsunuz. Cumartesi pazar burada kimse olmayacağı için ne kadar gofret, çikolata, patlamış mısır, kola varsa aldım. Kütüphaneden kitabımı seçtim Bertrand Russell 'evlilik ve ahlak' beğenirsem mutlaka önereceğim birileri olacaktır. Odamı yerleştirdim minik bir televizyonum ve buzdolabım var. Kral TV'yi açtım şarkılarda fal tutuyorum. Derken yemek geldi biraz çorba içtim ama diğer yemekleri yiyemedim. Moralim bozuk bir şekilde ancak o kadar geçti boğazımdan. Bir acil butonumuz var, bir şey istediğimiz zaman o düğmeye basıyoruz. Boşların alınması için düğmeye bastım meğerse burada boş alınmıyormuş. Gelen görevli gardiyanımız 'burada boşları çöpe atacaksınız, tabakları da siz yıkayacaksınız' dedi. Kantinden bulaşık deterjanı ve bulaşık süngeri aldım, boşlarımı kendim yıkadım.