BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Seray Sever 40 yıl sonra aradığını buldu

Seray Sever 40 yıl sonra aradığını buldu

Seray Sever, kendisinden 10 yaş küçük 3,5 yıllık sevgilisi Eray Sümbül ile evlenmek istiyor. Sever, ''Bu aşkı 40 yıldır bekliyordum. İlk defa birini bu kadar sahiplendiğimi, sahiplenildiğimi ve koşulsuz sevgiyi hissediyorum.'' dedi.

Seray Sever 40 yıl sonra aradığını buldu

Uzun bir aradan sonra 'Klavye Delikanlıları' adlı diziyle yeniden ekranlara dönen Seray Sever, 44 yaşındaki oyuncu 3,5 yıllık sevgilisi Eray Sümbül ile evlenmek istiyor. Posta gazetesine konuşan Seray Sever, ''Bu aşkı 40 yıldır bekliyordum. İlk defa birini bu kadar sahiplendiğimi, sahiplenildiğimi ve koşulsuz sevgiyi hissediyorum.'' diyerek evlendikten sonra çocuk sahibi olmak istediğini ifade etti.

Seray Sever 40 yıl sonra aradığını buldu

Sonunda tekrar karşımızdasın. Niye bu kadar ara verdin? Kendi isteğimle 10 yıllık bir ara verdim. Medya beni yordu ve dedim ki, insanlar seni fiziğinle, oyunculuğunla, yeteneğinle değil, aklınla ve zekânla görsünler. Prodüksiyon şirketi kurdum, diziler yaptım. Ticaretle uğraştım. Ama sonunda döndün... Oyunculuk öyle bir aşk ki özlüyorsun. Sunuculukta Türkiye’nin en iyilerdenim. Ama dinlenmek iyi geldi. Astroloji eğitimlerimi de bu arada tamamladım.

Seray Sever 40 yıl sonra aradığını buldu

‘Klavye Delikanlıları’ ile nasıl buluştun? Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’nin projesi. Süreç Film’in ortağı İnci Gündoğdu ile sohbet ediyorduk. Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığım “mafya lideri soğuk sert kadın içimde kaldı” deyince, bir anda ‘Klavye Delikanlıları’ndaki dolandırıcı çetesi patronu Güneş rolünü kucağımda buldum.

Seray Sever 40 yıl sonra aradığını buldu

Dizide dolandırıcı ekibinin başısın. Dolandırıldın mı hiç? Maalesef. İki yaz evvel yazlık ev yaptırma düşüncem vardı. Bir arkadaşımızın arkadaşı, “Arazi buldum” dedi. Plan, proje, tapu fotokopisi gönderdi. Avans istedi, gönderdim. Meğer nitelikli dolandırıcı çetesiymiş bunlar. Aynı kişiler bir arkadaşımı da dolandırdı. O arkadaşımız peşlerine düştü ve çeteyi hapse attırdı.