BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,89
ALTIN 2.429,98
HABER /  GÜNCEL

Serap'ın ailesinden MİT-KCK iddiasına yanıt!

İdris Naim Şahin'in otobüste molotof kokteyli atılması sonucu yanarak ölen Serap'la ilgili MİT iddiasına çarpıcı bir çağrıya konu oldu.

Abone ol

İdris Naim Şahin'in Serap Eser'in hayatına son veren saldırıyı KCK içindeki MİT elemanlarının yaptığı iddiasına Eser'in ailesinden çarpıcı bir yanıt geldi: Sen bu işin başındayken bunu biliyorsun neden bir şey yapmadın?

Eski İçişleri Bakanı ve MİLAD Partisi Eş Genel Başkanı İdris Naim Şahin önceki gün bir gazeteye yaptığı açıklamada, Küçükçekmece'de bir otobüse motolofkokteyli atılması sonucu feci şekilde hayatını kaybeden 18 yaşındaki Serap Eser için, "İstanbul'da benim dönemimde değil, 2010'da gerçekleşen bir olaydı. 18 yaşındaki Serap Eser kızımız hayatını kaybetmişti. Otobüse molotofkokteyli atarak, otobüsü kundaklayan kişilerin ne yazık ki istihbarat elemanı olduğu bilgisini edindim. Aynı zamanda istihbarat elemanıydılar" dedi.

"NEDEN BİR ŞEY YAPMADIN?"

Şahin'in bu sözlerine Serap'ın ağabeyi Selçuk Eser tepki gösterdi. Eser, "Sen bu işin başındayken bunu biliyorsun neden bir şey yapmadın? İkincisi, madem şimdi öğrendin varsa elinde bir şey paylaş bizimle. Asıl mağdur olan benim. Ben de götüreyim vereyim mahkemeye. Kendisiyle iletişime geçeceğiz tabi ki. Varsa elinden bir şey versin bize. Elimizde bir belge kanıt olursa tabi ki de o zaman gideriz savcılığa." dedi.