BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

Sen Anlat Karadeniz fragmanı yayınlandı

ATV'de yeni yılda ekranlara gelmesi beklenen Sen Anlat Karadeniz, dizisinin ilk fragmanı ekranlara geldi. Peki bu yeni dizinin konusu ne, hangi oyuncular Sen Anlat Karadeniz'de olacak? İşte gelen ilk detaylar.

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği 'Sen Anlat Karadeniz', adı üstünde Karadeniz'de geçiyor. Çocuk gelin, kadına şiddet gibi önemli sorunları ele alan dizi, para karşılığı satılan bir çocuk gelin olan 'Nefes'in oğlu 'Yiğit'le birlikte eşi tarafından esir edilişi ve şiddet görmesi sonucu evden kaçmasıyla gelişen olayları konu alıyor. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Gözde Kansu'nun başrollerini paylaştıkları dizinin, Ocak ayında ekrana gelmesi planlanıyor.

Osman Sınav'dan yepyeni bir dizi 'Sen anlat Karadeniz'

Deli Yürek, Acı Hayat, Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi gibi Türk televizyon tarihinde ses getiren dizilerin yapımcılığını veya yönetmenliği üstlenen usta isim Osman Sınav'dan yepyeni bir dizi 'Sen anlat Kardeniz.' Bu hikaye şiddete boyun eğmeyen bir kadının hikayesi... Bu hikaye şerefsizliği görmezden gelmeyi reddeden Karadenizli bir adamın hikayesi. 'Sen anlat Karadeniz' yakında ATV ekranlarında başlıyor

Sitene Ekle
Etiketler
ATV