BIST 9.080
DOLAR 32,40
EURO 35,09
ALTIN 2.325,61
SPOR

Semih Özsoy:' " Yusuf Namoğlu zaten gidecek bize mal etmesinler"

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Semih Özsoy, NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol adlı programda gündeme ilişkin konularda açıklamalarda bulundu.

Özsoy, ''MHK Başkanı zaten gidecek ama Yusuf Namoğlu'nun gitmesi bizi kesmez. Yusuf Namoğlu da gidici gibi görünüyor. Yerine getirmeye çalıştıkları insanı da ısıtmaya başlamışlar, Kuddusi Müftüoğlu'nun adı geçiyor. Manifestomuz yoktu, ama olsa yazardık. Bizden iki, sizden iki... Bu düzenin değişmesi lazım, çağdışı kalmış. Bağıra bağıra söylüyoruz.'' dedi.

''Kulüpler Birliği hiç olmadığı kadar birlik.'' diyen Özsoy, ''Herkesin ortak noktası TFF ve MHK'nin yetersiz olması. Çok kötüsünüz, herkes şikayet ediyor. Sistem nasıl biliyor musunuz, ben hata yapayım ama sen konuşursan kapatayım üstünü. MHK veya kurumlar değil, bazı cezaların, Sadık'a yapılan 2 maç cezanın sorumlusu MHK değil, kurumlar tamamen çökmüş. Kişilerle konuştuğumuzda, "Demirören ilgilenmez, Riva'ya gelmez", o zaman önünü açacak. Bakıyor ve bu durumdaysa o zaman durum vahim. Bu yapının o zaman tamamen değişmesi lazım.'' şeklinde konuştu.

Sitene Ekle