BIST 11.189
DOLAR 42,58
EURO 49,59
ALTIN 5.753,80

Selçuk Bayraktar'dan SİHA açıklaması! BAYKAR dünyanın en büyüğü...

Selçuk Bayraktar'dan SİHA açıklaması! BAYKAR dünyanın en büyüğü...

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Baykar'ın dünyanın en büyük SİHA üreticisi olduğunu söyledi.

Selçuk Bayraktar'dan SİHA açıklaması! BAYKAR dünyanın en büyüğü... - Resim: 1

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TCG Anadolu’da "TEKNOFEST Mavi Vatan" kapsamında gerçekleşen programda konuştu. Bayraktar "Mavi Vatan'ın topluma ne olduğunu anlatacağız. BAYKAR dünyanın en büyük SİHA/İHA üreticisi." dedi.

N SOSYAL MESAJI

Bayraktar "N Sosyal'e üye olacaklara özel ayrıcalıklar olacak. N Sosyal üzerinden bir yarışmamız var. Mavi Vatan'ın ne olduğunu anlatmak istiyoruz. Sadece gemilerimiz değil, aynı zamanda teknolojinin şampiyonlarının yarıştığı etkinlik olacak. 3 farklı yarışmamız var." ifadesini kullandı.

Selçuk Bayraktar'dan SİHA açıklaması! BAYKAR dünyanın en büyüğü... - Resim: 2

BAYRAKTAR TB3 3 BİN KİLOMETRE ÖTEYE GİDEBİLİYOR

Bayraktar TB3'ün yeteneklerinden bahseden Selçuk Bayrakta "Bayraktar TB3, dünyada kısa pistli gemilere inip kalkabilen ilk SİHA oldu. 170 defa farklı hava koşullarında otomatik şekilde indi ve kalktı. 42 ülkenin resmi heyetlerinin önünde 2 Bayraktar TB3 mühimmatla hedeflere taarruz edip gemiye geri döndüler. Deniz havacılığına stratejik giriş yapmış olduk. Kısa pistli gemiler diğer gemilerden maliyet etkin. Binlerce kilometre öteye gidebilen, Bayraktar TB3 3 bin kilometre öteye gidip geminin korunmasını sağlayabiliyor." dedi.

17-21 EYLÜL 2025'TE TEKNOFEST İSTANBUL'DA

17-21 Eylül'de Teknofest İstanbul'da düzenleneceğini söyleyen Bayraktar "KKTC bizler için bir anlamda Mavi Vatan'ın incisi diyebileceğimiz önemli bir yer. Orada da büyük coşkuyla kutlandı." açıklamasında bulundu.

Selçuk Bayraktar'dan SİHA açıklaması! BAYKAR dünyanın en büyüğü... - Resim: 3

JAPONYA SİHA'LARLA İLGİLENİYOR

"Baykar dünyanın en büyük SİHA ihracatçısı" diyen Bayraktar "Dünyanın en büyük SİHA üreticisi. Yakın coğrafyadan değil de 37 ülkeye SİHA ihraç etmiş durumdayız. Japonya da ilgileniyordu. Dünyanın en gelişmiş teknolojisini maliyet etkin sunmuş oluyorsunuz." sözlerini söyledi.