BIST 11.238
DOLAR 42,57
EURO 49,51
ALTIN 5.770,91

Şehitler gözyaşları ile uğurlandı

Şehitler gözyaşları ile uğurlandı

Ankara'da servis aracına düzenlenen saldırıda şehit olan asker ve siviller gözyaşları içerisinde toprağa verildi..

Şehitler gözyaşları ile uğurlandı - Resim: 1

Ankara'da meydana gelen terör saldırısında yaşamını yitirenlerden 8'i için Kocatepe Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Şehitler gözyaşları ile uğurlandı - Resim: 2

Başkent'teki saldırıda yaşamını yitiren 28 kişiden sivil memurlar Mustafa Haliloğlu, Figen Gündüz, Meryem Yılmaztürk, Güner Altınok, Fatma Berna Atmaca ve Sedat Durgun ile astsubaylar İbrahim Baran ve Ertan Akgül'ün Türk bayrağına sarılı naaşları Kocatepe Camisi'ne getirildi. Törene Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve bakanlar katıldı.

Şehitler gözyaşları ile uğurlandı - Resim: 3

Cuma namazının ardından her bir şehit için ayrı cenaze namazı kılındı. Başbakan Davutoğlu ve cenazeye iştirak edenler, cenaze namazında şehit yakınlarıyla saf tuttu.

Şehitler gözyaşları ile uğurlandı - Resim: 4

Şehitlerin naaşlarının araçlara alınması sonrasında oluşturulan yürüyüş kortejinde Başbakan Davutoğlu da yer aldı. Davutoğlu, şehit yakınlarına taziye dileklerini iletti.