BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,19
ALTIN 2.325,14
GÜNCEL

Şehit yüzbaşının babası 'lafın bittiği yer' deyip anlattı

Şehit Yüzbaşı Nuri Şener 1 Mayıs'ta geldiği İstanbul'da eşi Melike Şener ve oğlu Hakan Sinan Şener ile boğaz turuna çıkmıştı. Şehitten geriye kalan görüntüler herkesi ağlattı.

Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinden düşen helikopterin içerisinde şehit olan 13 askerden biri olan Yüzbaşı Nuri Şener, 1 Mayıs'ta İstanbul'a gelerek ailesi ile boğaz turu yapmıştı. Görüntülerde Şener'in eşi Melike Şener ve 3 yaşındaki oğlu Hakan Sinan Şener ile keyifli bir gün geçirdiği görülüyor.

Şehit Yüzbaşı Şener'in babası Ural Şener, Feriköy'deki evinde taziyeleri kabul etti. Baba evine ve evin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Baba Ural Şener, gözyaşları içinde kısa bir açıklama yaparak, "1 Mayıs'ta yanıma geldi gezmeye götürdü bizi boğaz turu yaptık. Önceki gün telefonla konuştuk. Lafın bittiği yer. Benim çocuğum karıncayı incitmemiştir. İncitti diyen varsa alnını karışlarım. Ankara'daki bombalı saldırıdan kurtuldu. Nasip buraymış. Alnına yazılmış demek ki. Hanımı doktor. Lafın bittiği yer" dedi.

Sitene Ekle