BIST 10.209
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.392,75
GÜNCEL

Şehir eşkıyaları sanayi sitesini bastı!

Park etme tartışması silahlı bıçaklı kavgaya dönüştü, kimliği belirsiz kişiler pompalı tüfek, bıçak ve sopalarla bastıkları sanayi sitesinde dehşet saçtı

İstanbul Başakşehir'de bir sanayi sitesindeki park etme tartışması silahlı baskınla sonuçlandı. Şehir eşkıyaları pompalı tüfek, bıçak ve sopalarla bastıkları sanayi sitesinde dehşet saçtı. Saldırganlar, 3 işyeri ve 6 otomobile zarar vererek kaçtı. O anlar cep telefonu kameralarıyla görüntülendi.

Olay, saat 13.00 sıralarında Başakşehir’deki bir sanayi sitesinde meydana geldi. Sanayi sitesine gelen 2 kişi, bir işyerinin önüne araçlarını park etmek istedi. İşyeri çalışanları, bu kişileri park etmemeleri yönünde uyardı. Bunun üzerine kısa süreli yaşanan tartışma çevredekilerin araya girmesiyle yatıştırıldı. Kavga eden 2 kişi bir süre sonra sanayi sitesine arkadaşlarıyla birlikte geldi. Grup, pompalı tüfeklerle işyerlerine rastgele ateş açıp ellerindeki sopalarla araçların camlarını kırdı. Saldırganlar daha sonra hızla olay yerinden kaçtı. Olayda bir kişi hafif şekilde yaralandı. Polis, iş yerlerindeki güvenlik kamera görüntülerine de el koydu.

Sitene Ekle