BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,49
MEDYA

Sedanur'un cinayeti için yeni gözaltı kararı

Kars Kağızman'da kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in katilleri aranıyor. Ertan Bozkurt'tan sonra, bir kişi daha gözaltına alındı.

Sedanur'un bulunması için Müge Anlı'nın programına katılan Himmet Uç, İstanbul'da kaldığı otelde İstanbul Emniyeti asayiş ekipleri tarafından gözaltın alındı. Programda da çelişkili ifadeler veren Himmet Uç, ''Benim bu işle ilgim alakam yok, benim başka söyleyecek bir şeyim yok. Uzaktan yakından bu konuyla alakam yok. Suçsuz günahsızım ben'' açıklamasında bulundu.

Kağızman'a 30 kilometre uzaklıktaki 350 nüfuslu Paslı köyünde yaşayan Handan Abdullah Güzel çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü olan Sedanur Güzel, 16 Eylül Pazar günü öğle saatlerinde kayboldu. En son evlerinin önünde görülen Sedanur'dan haber alamayan aile, Müge Anlı'ya başvurmuştu.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 9 yaşındaki Güzel'in öldürülmesi olayına karıştığı öne sürülen komşu Ertan Bozkurt'u da ifadeye çağırmıştı. Paslı Jandarma Karakol Komutanlığındaki sorgusu tamamlanan Bozkurt, güvenlik önlemleri altında Kağızman Adliyesine nakledilip tutuklanmıştı. Zanlı, "resmi evrakta sahtecilik" ve şüpheli ve çelişkili ifadelerinden dolayı tutuklanıp cezaevine gönderilmişti.

Ertan Bozkurt'tan sonra, Himmet Uç da gözaltına alındı. Sedanur'un bulunması için Müge Anlı'nın programına katılan Himmet Uç, İstanbul'da kaldığı otelde İstanbul Emniyeti asayiş ekipleri tarafından gözaltın alındı.

Sitene Ekle
Etiketler