BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.494,02
MEDYA

Şarkıları ile gündem olan gelin adayı Songül kına yaptı

ATV'de yayınlanan Esra Erol’da 12 Nisan Çarşamba günü yayınlanan bölümde, yarın nikahları kıyılacak olan Songül ve Mehmet’in kınası yakıldı.

ATV'de yayınlanan Esra Erol’da söylediği şarkılar ile popüler olan gelin adaylarından Songül nişanlandı.Songül ve Mehmet mutlu sona adım adım ilerliyor. Çiftin canlı yayında kınası yakıldı. Ardından ise stüdyoya gelen Mehmet, Songül’ü piste kaldırarak başındaki duvağı açtı ve ikili oynayama başladı. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin son derece heyecanlı olduğu görüldü.

Songül her fırsatta ne kadar mutlu olduğunu söyledi.Songül, "artık bir annem daha var, Mehmet'in yanımda, annem yanımda... Çok mutluyum. Her şey bir rüya diye korkuyorum" dedi.

Mehmet'in annesi gelini Songül'ü bir an olsun yalnız bırakmadı.Kına yakılırken Songül duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Mehmet stüdyoya geldikten sonra çift piste oyun havası oynayarak dans ettiler.Ardından ise Songül'ün arkadaşları alana çıkarak gelin adayının etrafında dönerek geleneksel bir dans yaptılar.

Sitene Ekle
Etiketler