BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MAGAZİN

Şarkıcı Simge klibinde soyundu yarı çıplak klibi olay oldu

'Miş Miş' şarkısıyla bir anda yükselen ve Türkçe pop müziğin vazgeçilmez ismi haline gelen Simge Sağın'ın yeni klibindeki yarı çıplak sahneleri olay oldu.

37 yaşındaki Simge Sağın, yeni klibiyle gündeme bomba gibi oturdu. 'Aşkın Olayım' adlı parçası için kamera karşısına geçen Simge, klibinin yayınlanmasıyla birlikte tepkilere maruz kaldı. Kısa sürede yüzbinlerce izlenen klipteki yarı çıplak sahneler, şarkıcının sevenleri tarafından eleştirildi.

Şarkısında emeği geçenlere sosyal medya hesabından teşekkür eden Simge, gönderisinde klibinden bir parça paylaştı. Gönderisinin altına "Allah dualarımı kabul etti" yazan Simge, yorumlarda adeta topa tutuldu.

Klibinden sandalyade yarı çıplak oturduğu bu sahneyi paylaşan Simge, "Çırılçıplak ve Allah’a şükür ediyorsun. Kızım ünlü olma uğruna çipe binip villada oturmak uğruna ahiretinizden oluyorsunuz." yorumuyla karşı karşıya kaldı.

Yorumun devamında ise "Ufacık imanın varsa kapat vücudunu et sonuçta kurt yiyecek ölünce ama Allah sana kaç para kazandın değil. Müslüman kadın gibi kapan, namuslu işlerde çalışın Allah’ı gururlandırın milleti değil" şeklinde bir tepki geldi.

Ayrıca klipte bir erkekle samimi görüntüler veren Simge'ye, "Nedir bu her klibinde hep bi çıplaklık seksi görünme dikkat çekme çabaları daha çok itici görünüyorsun sesin zaten güzel sesinle gündeme gel vücudunla değil" yorumu da yapıldı.

Sitene Ekle
Etiketler