BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
MEDYA

Salatalık fantezisi sunucuyu dumur etti!

Şov programına konuk olan kadın günde 10 kez cinsel ilişki yaşadığını, farklılık olsun diye salatalık dahi kullandığını itiraf edince program sunucusu şoka uğradı.

İNGİLTERE'de hafta içi her sabah yayınlanan Jeremy Kyle isimli programda bir konuğun cinsel hayatına dair yaptığı itiraf program sunucusunu dumur ederken, stüdyoda bulunan konukları kahkahalara boğdu. Sarah Jane isimli konuk kadın günde 10 kez cinsel ilişki yaşamaktan keyif aldığını, hatta cinsel deneyimlerinde salatalık kullanmayı da sevdiğini itiraf edince sunucu Kyle şoka uğradı.


Şov programında Sarah, erkek arkadaşı Mark'ın kendisiyle artık günde 10 kez cinsel ilişki yaşamadığını, bu sebeple de erkek arkadaşının kendisini aldattığını iddia etti. Sarah Jane bunlara ilaveten cinsel ilişkilerine zenginlik katmak adına her türlü kendilerine zevk verecek materyali kullandıklarını da itiraf etti. Bu materyaller arasında salata malzemesi olarak kullanılan sebzelerin de bulunduğunu sözlerine ekledi.


Programın sunucusu Jeremy Kyle merakına yenilerek; "Günde 10 sefer ilişki yaşamayı nasıl beceriyorsunuz?" diye sorunca Sarah; "Bu çok basit. Biz salatalık dahi kullandık." cevabını verdi. Konuğundan gelen itiraf sonrasında Jeremy Kyle dumura uğradı ve yüzünün ifadesi değişti.


Sitene Ekle
Etiketler