BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.428,17
HABER /  GÜNCEL

Saadet Partisi'nden açıklama geldi! Bu akşam açıklayabiliriz

Meral Akşener'i Abdullah Gül'ün çatı adaylığı konusunda ikna edemeyen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bu akşam adayımızı açıklayabiliriz açıklamasında bulunmuştu. İşte bu açıklamanın ardından ilerleyen saatlerde Saadet Partisin'den yapılan bilgilendirme mesajıyla Saadet Partisi, cumhurbaşkanı adayını 1 Mayıs'ta açıklayacağını duyurdu.

Abone ol

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlamış adayımızı bu akşam açıklayabiliriz demişti. Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili adayı merak edilen Saadet Partisi nihai kararını 1 Mayıs'ta Ankara'da düzenleyecekleri programla açıklayacağını duyurdu.

Saadet Partisi'nden yapılan açıklamada, "Saadet Partisi, bu tarihi seçimle ilgili yetkili organlarında gerekli değerlendirmeleri yapmış, titiz bir şekilde yürütülen anket, istişare ve görüşmeler neticesinde partimizin Cumhurbaşkanı adaylığı için nihai kararı 1 Mayıs 2018 Salı günü Ankara’da düzenlenecek bir program ile aziz milletimizle paylaşılacaktır. Partimiz bundan önceki süreçte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de ülkemizin demokrasi ve uzlaşma kültürüne katkı yapma çabasını sürdürecektir" denildi.

GÜN İÇİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Bizden de birilerini kandırabilirler. Partiden ayrılanlar olabilir. Tek tek isim isim biliyorum görüşenleri' sözlerinin hatırlatılmasına “Söyleyecek bir şey yok. Demek ki sayın cumhurbaşkanı bizden daha çok şey biliyor ona sormak lazım kimler acaba" diye yanıt verdi. Karamollaoğlu ayrıca, partisinin cumhurbaşkanı adayıyla ilgili 'bu akşam açıklayabiliriz' demişti.

Günlerdir merak edilen Saadet Partisi’nin cumhurbaşkanı adayına yönelik soruyu Karamollaoğlu, “Bugün akşama doğru belki bir takım açıklamalarımız olabilir. Onun için biraz sabredin. Şu anda kendi aramızda toplantılarımız olacak. Bilahare kararı açıklayacağız” şeklinde cevaplamıştı.

Bomba gelişme! Saadet Partisi açıkladı; Gül ne istedi?

Meral Akşener'den açıklama: 'Saadet Partisi'ni ararız'