BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.432,05

Ryan Donk paniğe kapılınca eşini unuttu

Ryan Donk paniğe kapılınca eşini unuttu

Önceki gece sevgilisi ve arkadaşıyla birlikte İstinye Park Avm'de objetiflere yakalanan Ryan Donk flaşların patlamasıyla kendini bir mekana attı ancak sevgilisi ve arkadaşının peşinden gelmediğini farkeden Donk, "Kızlar neredesiniz?" sözleriyle eşi ve arkadaşına seslenip yanına çağırdı.

Ryan Donk paniğe kapılınca eşini unuttu

Ryan Donk önceki gece sevgilisi ve arkadaşıyla birlikte akşam yemeği için İstinye Park Avm'deydi. Basın mensuplarının objektiflerine yakalanan Donk flaşların patlamasıyla bulunduğu araçtan hızla inerek koşar adım bir mekana girdi. Donk daha sonra sevgilisi ve arkadaşının kendisinin peşinden gelmediğini farkedince "Kızlar neredesiniz?" sözleriyle eşi ve arkadaşına seslenip yanına çağırdı.

Ryan Donk paniğe kapılınca eşini unuttu

Öte yandan Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Hafta sonu yine Ryan Donk ilk 11'de olacak. Sakatlığını atlatan Fernando'nun sahalara dönmesi ile birlikte herkes Donk'un kulübeye çekilmesini bekliyordu. Ancak Terim'in, hafta sonu Atiker Konyaspor maçında da ilk 11'de Donk'a yer vereceği ortaya çıktı. Terim'in Donk'un performansını çok beğendiği ve forma giyemediği Akhisarspor maçından sonra “ Donk iyi oynuyor ve o bölgede agresif, savaşçı bir karakter ortaya koyuyor. Onun eksikliğini Akhisar'da fazlası ile hissettik” dediği ve takımdan kesmeyi düşünmediği öğrenildi.

Ryan Donk paniğe kapılınca eşini unuttu

Tecrübeli teknik adamın Atiker Konyaspor maçında da Donk'a, ilk 11'de görev verecek Ryan Donk bu sezon 7'si lig olmak üzere toplamda 13 maçta forma giydi.