BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,06
ALTIN 2.326,32
GÜNCEL

Rusya lideri Putin, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ankara'ya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Putin arasında gerçekleşecek görüşmede, Kudüs ve Suriye konusu masaya yatırılacak. Baş başa görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenlenecek.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak Ankara'ya geldi.

Rus lideri taşıyan uçak, 19.02'de Esenboğa Havalimanı'na indi. Putin'i karşılama heyetinde, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirecekleri görüşmelerde, Türkiye ve Rusya arasındaki ikili ilişkilerin yanı sıra başta Kudüs konusundaki son gelişmeler ile Suriye'deki durum, bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunulması bekleniyor.

ERDOĞAN VE PUTİN GÖRÜŞMESİ BAŞLADI: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin'i resmi törenle karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gelişinde Putin'i karşılamasının ardından, iki lider girişte Türkiye ve Rusya bayrakları önünde el sıkışarak gazetecilere poz verdi.

Erdoğan ve Putin, 19.45'de baş başa görüşmeye geçti. 

İki lider, daha sonra katılacakları heyetler arası çalışma yemeğinin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Sitene Ekle