BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.425,86
MEDYA

Rojda Demirer ve Gökçe Bahadır 'Adı Efsane'den ayrıldı!

Adı Efsanede dizisinde beklenen veda gerçekleşti. Rojda Demirer ve Gökçe Bahadır diziden ayrıldıklarını sosyal medya hesaplarından duyurdular.

Kanal D'de ekrana gelen 'Adı Efsane' dizisinde rol alan Rojda Demirer ve Gökçe Bahadır, dizeye veda ettiğini açıkladı. 'Adı Efsane'de Tarık Aksoy karakterini canlandıran başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun projeye veda edeceği hakkında haberler çıkmış ve devamında da oyuncunun ayrılacağı kesinleşmişti.

Dizide 'Bahar Karagöz' adlı idealist öğretmeni canlandıran Gökçe Bahadır'la Tarık Aksoy'un eski baldızı 'Seçil Karahan' rolüne hayat veren Rojda Demirer'in de 20. bölüm itibariyle ayrılacağı hakkında haberler çıkmış ancak konuyla ilgili net bir açıklama gelmemişti. İşte beklenen açıklama güzel oyuncu Rojda Demirer'den geldi. Demirer, sosyal medya hesabı Instagram'dan sette çekilmiş fotoğraflarından bir kolaj yayınladı.

Rojda Demirer paylaşımının altına da şu notu düştü:

"Her anında çok eğlendiğim, mükemmel insanlar tanıdığım, tanımaktan ve çalışmaktan çok keyif aldığım canım ekibim. Dolu dolu 20 bölüm ve bir sürü anıyla ayrılıyorum aranızdan, bundan sonra kalanların işi çok iyi sırtlıyacağından hiç şüphem yok. Sizi seviyorum, başta partnerlerim, yönetmenlerim ve yapımcılarım olmak üzere tüm Adı Efsane ekibimmm."

Paris'te bulunan Gökçe Bahadır da Instagram hesabından yayınladığı video ile "Adı Efsane"ye veda ettiğini açıkladı.

Sitene Ekle
Etiketler