BIST 9.931
DOLAR 32,44
EURO 34,73
ALTIN 2.440,99
MEDYA

Renkli Sayfalar'ın ekran yüzleri izleyenlerine böyle veda etti

Renkli Sayfalar programının bugünkü bölümünde veda vardı. Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt programa böyle veda etti.

Kanal D'nin gündüz kuşağında yer alan magazin programı Renkli Sayfalar'ın ekran yüzleri programa veda etti. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunduğu Renkli Sayfalar programının bugünkü yayınında sunucuların veda anları yer aldı. Kısa süre sonra ekranlara geri döneceklerini açıklayan Müge-Gülşen ikilisi, ayrılık sebebini ise 3. kişiyi aralarına almak istememeleri olarak özetledi.

ASENA ATALAY'IN İSMİ GEÇİYORDU

Eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek'in kızı Şule Zeybek ile Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay'ın yeni formatıyla 'Renkli Sayfalar'ı sunmaya başlayacağı iddia edilmişti, fakat kadroda değişikliğe gidildi ve Asena Atalay'ın programda yer almayacağı kesinleşti.

LERZAN MUTLU KOLTUĞU KAPTI

Programla yolları ayıracak olan Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Dalt'ın yerine gelecek isimler netleşti. Magazinn.com'un haberine göre programda Şule Zeybek'e Lerzan Mutlu eşlik edecek. Daha öncesinde Söylemezsem Olmaz adlı programın moderatörlüğünü üstlenen Lerzan Mutlu, yeni sezonda programın kadrosunda yer almamıştı.

İşte sunucuların canlı yayında yaptıkları o veda konuşması...

Sitene Ekle