BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,80
POLİTİKA

Recep Tayyip Erdoğan Çamlıca Camii'nin ne zaman açılacağını açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un fethinin 565. yılı için gerçekleştirilen kutlama programında konuşma yaptı. Erdoğan 'Çamlıca Camii'ni inşallah Kadir Gecesi'ne yetiştirmeye çalışıyoruz' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un fethinin birileri için üzüntü verici olduğunu söyleyerek 15 Temmuz gecesi tankları alkışlayanları unutmadıklarını ifade etti. Yapımı tamamlanmak üzere olan Çamlıca Camisi'nin açılışını Kadir Gecesi'ne yetiştirmeye çalıştıklarını belirten Erdoğan, CHP'nin seçim beyannamesini de eleştirerek "İslam kelimesi 1 defa geçiyor, o da İslami Radikalizm olarak geçiyor" ifadesini kullandı.

Recep Tayyip Erdoğan, dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonuyla Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 29 Mayıs İstanbul'un Fethi Özel Programı'nda konuştu. ''İstanbul'un fethi bizim için ne kadar sevindirici ise birileri için de o kadar üzüntü vericidir" diye konuşan Erdoğan, şunları ifade etti:

"15 Temmuz gecesi, tankları alkışlayanları unutmadık. Bayrağımızı görmeye tehammül edmeynleri, pasaportundan utananları unutmadık. Türkiye'de terörle mücadeleden ekonomik şantaja kadar saldıranlar İstanbul'un fethini hala hazmedemeyenlerdir.'

Sitene Ekle