Rapçi Keskin gözaltına alındı! Klip çekiminde tüfek kullanmıştı
Rapçi Yüşa Keskin Samsun’da gözaltına alındı. Klip çekiminde tüfek kullanıldığı iddiasıyla düzenlenen operasyonda şarkıcıyla birlikte toplam 4 kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.
Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, sosyal medyada paylaşılan bir klipte tüfek kullanıldığına yönelik yürüttüğü çalışma kapsamında operasyon düzenledi.
Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal medyada tüfekli klip paylaşımı yapan rap sanatçısı ve 3 kişi hakkında soruşturma başlattı.
Rap müzik sanatçısı Rapci Keskin (Yüşa Keskin) ile birlikte Doğukan Urkapı, Doğuş Karagül ve Salihcan Özuygur gözaltına alındı.
Şüpheliler, klip çekimlerinde tüfekle poz vererek suçu ve suçluyu övme ile genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması suçlarını işledikleri iddiasıyla haklarında işlem başlatıldı. Operasyonda 1 tüfek ele geçirildi.
Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.
Rapçi Keskin'in Instagram hesabında yaklaşık 369 bin takipçisi bulunduğu öğrenildi.
4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Ekipler tarafından yürütülen çalışmada rap müzik sanatçısı Rapci Keskin olarak tanınan 27 yaşındaki Yüşa Keskin ile motosikleti kullanan 26 yaşındaki Doğukan Urkapı, motosiklette elinde tüfek bulunan 26 yaşındaki Doğuş Karagül ve klip çekimi için tüfeği temin ettiği öne sürülen 27 yaşındaki Salihcan Özuygur, Canik ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı.
SUÇU VE SUÇLUYU ÖVME SUÇUNDAN İŞLEM BAŞLATILDI
Şüphelilerin, klip çekimlerinde tüfekle poz vererek suçu ve suçluyu övme ile genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması suçlarını işledikleri iddiasıyla haklarında işlem başlatıldı. Operasyonda 1 tüfek ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli, bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.
Rapçi Keskin'in Instagram hesabında yaklaşık 369 bin takipçisi bulunduğu öğrenildi.