BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.465,78

Rahşan Hanım kurultay salonunda

Rahşan Hanım kurultay salonunda

Chp’nin 33. olağan kurultayı başlıyor. ilk kez iktidar adayı olma umuduyla binlerce partili ankara’da. dshp genel başkanı rahşan ecevit de kurultaya katılıyor. kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan rahşan ecevit kurultay salonuna vardı.

Rahşan Hanım kurultay salonunda

CHP’nin 33. Olağan Kurultayı başlıyor. İlk kez iktidar adayı olma umuduyla binlerce partili Ankara’da. DSHP Genel Başkanı Rahşan Ecevit de kurultaya katılıyor. Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan Rahşan Ecevit kurultay salonuna vardı.

Rahşan Hanım kurultay salonunda

Salona girerken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ecevit, kurultayın çok önemli olduğunu belirterek, "Kurultay çok önemli. Bülent Ecevit'i de buraya getirdim. Daha da önemli ölen madencilerimiz. O ölenler Erdoğan'ın dediği gibi kader değildir. Bir cinayet sonucu ölmüşlerdir." dedi.

Bir gazetecinin "Partinizi kapatıp, CHP'ye geçer misiniz" sorusuna ise " Kurultay bittikten sonra bakarız düşeneceğiz birşeyler şimdi önemli olan kurultay" dedi.

Rahşan Hanım kurultay salonunda

DSHP Genel Başkanı Rahşan Ecevit'in kurultayın yapıldığı salona girmesi sırasında yanlış anons yapıldı.

Partililer, girişte yaşanan kalabalığın genel başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu nedeniyle yaşandığını zannederek, yanlışlıkla "Hoşgeldin", "Hoşgeldin halkın adayı" anonsları yaptı. Gelen kişinin Rahşan Ecevit olduğunun anlaşılmasından sonra anonslar düzeltildi.

Rahşan Hanım kurultay salonunda

DSP Genel Başkanı Masum Türker, CHP Genel Başkanlığı’na adaylığını koyan Kemal Kılıçdaroğlu’na başarılar dileyerek, “İnşallah CHP toparlanır” dedi.

CHP’nin bugün yapılan 33’üncü Olağan Kurultayı’nı değerlendiren Türker, Kılıçdaroğlu’nun solu toparlayacağı yönündeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine “Kılıçdaroğlu önce CHP’yi toparlasın” diye konuştu. Türker, Bülent Ecevit’in vasiyetini yerine getirmek için çalıştıklarını belirterek şunları kaydetti: