BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.469,33

Programı terk eden ünlüler

Programı terk eden ünlüler

Hande yener okan'ı terk etti! (2 mayıs 2010)okan bayülgen'in programını terk etmek ünlüler arasında artık moda haline geldi. geçtiğimiz günlerde yeşim salkım'ın terk ettiği programın ardından bu kez de hande yener, apar topar önceki geceki yayından ayrıldı.

Programı terk eden ünlüler

Hande Yener Okan'ı terk etti! (2 Mayıs 2010)
Okan Bayülgen'in programını terk etmek ünlüler arasında artık moda haline geldi. Geçtiğimiz günlerde Yeşim Salkım'ın terk ettiği programın ardından bu kez de Hande Yener, apar topar önceki geceki yayından ayrıldı.

Programı terk eden ünlüler

SAYGISIZLIK YAPILDI!
Programa davet edilmeden önce kendisine birçok konuda söz verildiğini ancak program esnasında sürekli sözünün kesildiğini belirten Yener, kişisel sayfasına "Okan, sevenlerimi düşünmeden hareket etti. Kötü bir evsahipliği yaptı. Kimseden zorla sevgi ya da saygı beklemiyorum. Sadece albüm heyecanıma saygı duymalarını istiyorum. Bana ve sevenlerime saygısızlık yapılması en son kabul edeceğim şey. Kalbimi dinledim ve terkettim programı" diye yazdı.

Programı terk eden ünlüler

Yeşim Salkım da Okan Bayülgen'in programını terk etti (22 Kasım 2009)
Okan Bayülgen'in Kanal D ekranlarında yayınlanan Disco Kralı adlı programına konuk olan Yeşim Salkım ve Okan Bayülgen Serdar Ortaç yüzünden birbirlerine girdi. Okan Bayülgen'in Serdar Ortaç hakkında şakalar yapmasına kızan Salkım sinirlendi. Yeşim Salkım, Bayülgen'e "Eger Serdar Ortaç hakkında böyle konuşmaya devam edersen kırılmaya başlayacağım. Serdar Ortaç burada yok onun hakkında böyle konuşamazsın." dedi.

Programı terk eden ünlüler

AĞZINA AYAR YAPMAN GEREKİYOR
İkili arasındaki tartışmanın dozu geçen konuşmalarla giderek arttı. Bayülgen "Ben kimsenin kişiliğine hakaret etmiyorum. Serdar Ortaç'ın şarkıları hakkında konuştum." diyerek kendini savundu. Yeşim Salkım ise "Ben sadece kim olursa olsun başkası hakkında konuşmayı sevmiyorum. Sen programında başkaları hakkında konuşuyorsun. Senin ağzına ayar yapman gerekiyor." diyerek Okan'a çıkıştı.
YEŞİM PROGRAMI TERK ETTİ
Yeşim Salkım, Okan Bayülgen ile tartıştıktan sonra verilen reklam arasında programı terk etti.