BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,56
ALTIN 2.492,89
MEDYA

Profesör Kelly ve ailesi yeniden ekrana çıktı

BBC ekranlarında çocuklarının canlı yayını sabote etmesiyle bir anda dünyanın gündemine oturan Prof. Robert Kelly ve eşi Jung-a Kim o bağlantı sırasında yaşananları anlattı.

Canlı yayın sırasında çocuklarının odaya girmesiyle bir anda dünyanın gündemine oturan Profesör Robert Kelly, BBC ekranlarına bu kez eşi ve çocuklarıyla planlı bir şekilde geri döndü.

Kelly ve eşi Jung-a Kim, o bağlantı sırasında yaşadıklarını anlattılar. BBC yayınının viral olan videosu sonrası en çok konuşulan konu olan "dadı tartışmasına" da yanıt verdiler.

PANTOLUNUM VARDI!

İlk videonun yayınlanması sonrası Prof. Kelly'nin yerinden kalkıp çocuklarına müdahale etmemesi 'pantalonu yok' tartışmalarını da alevlendirmişti.  Kelly, sosyal medyadaki iddiaların aksine, yayın sırasında altında pantolon bulunduğunu da söyledi.

DADI SANILAN EŞİNİN SEMPATİSİ YETMEDİ

Ekrana çıkan Kelly ailesi sempatik görünmeye çalışsa da profesörün sözleri her şeyi bozdu. Eşi canlı yayın kazasına ilişkin videoyu izleyen herkesin 'gülüp eğlenmesini' istediğini söylerken, profesör BBC'nin bir daha kendisiyle bağlantı yapmamasından korktuğunu söyledi 

Sitene Ekle
Etiketler