BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,98
ALTIN 2.426,59
GÜNCEL

Polisten kaçan hırsız böyle yakalandı

Şişli Nişantaşı’nda bir kırtasiyeye giren hırsızı fark eden polis ekipleri ile hırsızın arasındaki kovalamaca ve arbede güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde kovalamaca sonunda yakalanan hırsız, gözaltına alınmamak için direniyor. Polisin silahını almaya çalışan hırsız, yaşanan arbedede bacağından vuruluyor.

Şişli Nişantaşı Şair Nigar Sokak’ta saat 04.30 sıralarında yaşanan olayda, gece saatlerinde Yavuzhan Küsnek (19), Akkavak Sokak üzerindeki bir kırtasiyeye girdi. Kırtasiyenin cam kapısını omzuyla kırarak içeriye giren hırsız, içeriden bilgisayar ve bir miktar hediyelik eşya çaldı. Kırtasiyeden çıkarak hızla kaçmaya başlayan hırsızı, devriye gezen polis ekipleri fark etti. Bunun üzerine hırsız hızla koşmaya başlayarak Şair Nigar Sokak’a girdi. Polis ekiplerinin hırsızın peşine takılmasıyla kovalamaca başladı. Sokak üzerindeki kısa süreli kovalamacının ardından hırsız, polis ekipleri tarafından yakalandı. Ancak gözaltına alınmamak için direnen zanlı, polise zor anlar yaşattı. Yaşanan arbedede polisin silahını almaya çalışan hırsız, silahın ateş almasıyla bacağından vuruldu. Tüm bu yaşananlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Sitene Ekle
Etiketler