BIST 10.612
DOLAR 32,18
EURO 35,04
ALTIN 2.429,21

PKK'ya büyük uyuşturucu darbesi

PKK'ya büyük uyuşturucu darbesi

Diyarbakır valisi mustafa toprak, jandarma ve emniyet müdürlüğü ekiplerinin lice ilçesi'nde terör örgütüne yönelik iki gün süren hava destekli operasyonlarda 3 köyde 36 ayrı noktada yapılan aramalarda pkk'ya ait 8 ton 150 kilo esrar ele geçirildiğini açıkladı.

PKK'ya büyük uyuşturucu darbesi

DİYARBAKIR Valisi Mustafa Toprak, Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Lice İlçesi'nde terör örgütüne yönelik iki gün süren hava destekli operasyonlarda 3 köyde 36 ayrı noktada yapılan aramalarda PKK'ya ait 8 ton 150 kilo esrar ele geçirildiğini açıkladı.

PKK'ya büyük uyuşturucu darbesi

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 28-29 Ekim tarihleri arasında Jandarma Alay Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 ay köyde düzenlenen hava destekli operasyonlarda PKK'ya ait olduğu bildirilen 8 ton 150 kilogram esrar elegeçirildi. Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Erdem ve Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ile birlikte basın toplantısı yaparak operasyonun ayrıntılarıyla ilgili bilgi verdi.

PKK'ya büyük uyuşturucu darbesi

Bölgede terör, hem de uyuşturucu operasyonu düzenlediklerini anlatan Vali Mustafa Toprak, operasyonlarla terör örgütüne büyük darbe vurulduğunu söyledi. Son günlerde terör örgütünün insafsızca saldırılarının yoğunlaşması üzerine, örgütü etkisiz hale getirmek için ortak operasyonlar düzenlendiğini dile getiren Vali Mustafa Toprak, şöyle dedi:

PKK'ya büyük uyuşturucu darbesi

"Bu kapsamda 28-29 Ekim 2011 tarihleri arasında Emniyet ve Jandarma Özel harekat birimlerimiz, Jandarma Komando uzman birliklerimizin katılımıyla bir diğer taraftan da iç güvenlik yetkisi verilen 7. Kolordu komutanlığından piyade birlikleri ve onların verdiği hava destek unsurları kobra helikopterleri, termal kameralar, örgütün telsiz konuşmalarının da dinlenerek, teknik tüm işlemlerin kullanılması çerçevesinde terör örgütüne yönelik bir operasyon gerçekleştirilmiştir."